A honlap

Nem kell órákat tölteni az edzőteremben, hogy formába.vv Rövid, de intenzív edzések minden úgy lesz erősebb, mint hittem. Nem kell sok berendezést, hogy a legjobb formában.

Csak egy pár darab egyszerű, primitív berendezés. Ha azt akarod, hogy csak a saját testsúly-az is jó.

Táplálkozás fontos, de nem kell, hogy gondolja át. Egyél teljes kiőrlésű élelmiszerek, amikor lehetséges, rengeteg fehérje, valamint kerülje a túl sok szénhidrát, egyél gyümölcsöt, zöldséget (főleg zöldségek), kövesse a 80/20 elv, hogy minden rendben lesz. Ne felejtsd el, hogy vegyél magadnak egy kezelni.

Kulcs-fit mindig lehetséges.

Soha, soha ne add fel. Ha ez nem működik, csak menj vissza, majd próbálja meg újra. Megnyerheted a világ, ha csak a fejét.

  • “Ha van egy szervezet, vagy egy sportoló.”
  • Miért fitness érvényes (ami igaz)
  • Erősítő edzés, diéta engem jobban.

Ettől erősebb, magabiztosabb. Ettől a kapcsolatot a barátaim, a családom jobb, élvezetesebb. Javítja a minőségi kapcsolat az életemben. Ez is gátolta elég komoly szorongás, enyhe depresszió.

Alapvetően megváltoztatta az életemet.

Szeretném átadni ezt a tudást, hogy mindenki, akinek szüksége van rá.

Miért hallgatsz?

Az elmúlt tizenöt évben, tanulmányoztam táplálkozás, edzés, hogy a testzsír, növeli az izomtömeget.

Már képzett, több száz ügyfél az edzőteremben ezer az Interneten.

Segítettem egy nő elveszíti 150 kiló zsír. Segítettem a férfiak problémák leküzdéséhez, a hálószobában. Segített az ifjúsági használja a súlyzó, hogy megtalálja az utat. Segítettem orvosok, tanárok, diákok, ügyvédek, fodrászok, vállalkozók, valamint az elemzők, hogy a fedezeti alapok a milliomosok, hogy a testzsír, erőt, megváltoztatja az életüket örökre.

Én szenvedélyes segít az embereken keresztül, fitness. Minden ügyfél edzek, minden post azt írja: azért vagyok itt, hogy szolgáljon, hogy jobb lesz az élete.Én vagyok rohadt jó

a szerzőről

Kónya Ilona – Mivel a tinik már akkor is lenyűgözött az emberi test. Mire képes. Mit tud alkalmazkodni. Hogyan optimalizálja az alkalmazkodás. Amikor az edzés, táplálkozás, esztétikai, teljesítmény -, valamint az egészségre, a tudomány óriási információforrás. Nagyszerű! Azonban: ez óriási. Meg unalmas. (A legtöbb ember számára legalábbis.)

Egy egészséges rögeszme’ az emberi test átváltozott egy Agglegény a Kineziológia, én mit szeretek a legjobban most: így motiválja az embereket a tudomány-alapú eszközök a legjobb változat magukat. Via infographics azt akarom, hogy a híd a szakadék poros tudományos dokumentumok, fitness valóság. A tudomány a gyakorlat.

kapcsolat – info@myproshape.hu

 

lásd: fő oldal

www.myproshape.hu