Mint a Fekete kávé segít a fogyásban

0
207

Mint a Fekete kávé segít a fogyásbanBiztos vagyok benne, hozza a formáját, ő lenne az első a listán, ha szükséges. Szóval azt mondod, hogy felejtsd el a kalóriát, a munkahelyen, vagy egy alternatív megoldás ??

Ön elégedett a jelenlegi súlyát? Ma, fogyás vált az egyik legnagyobb cég a világon az egészség. Bármerre nézünk, nem a termékek, garantálja, hogy segíteni tudnak veszíteni hatalmas mennyiségű tömeg egy rövid ideig. De lehetséges, hogy lefogy egyszerűen kiválaszt egy bizonyos típusú italt?

Sokan inni egy pohár, vagy egy-két kávét minden nap. A kávé szerelmeseinek, valamit, hogy az tükrözze az ital, íz, szag, illetve a funkciók, mint a pick-me-up. Klinikai vizsgálatok is azt mutatják, hogy az egészséges kávé előnyös lehet a testben illetve az agyban.

De talán tényleg kávét, hogy elősegítik a fogyás?

A legújabb vizsgálatok arra utalnak, hogy az ivás mérsékelt mennyiségű kávét (egy vagy két csésze naponta) lehet segíteni istállót kiló (vagy kg-ban a világ számos részén). Teszi ezt azáltal, hogy növeli az anyagcserét.

Sokat hallunk arról, anyagcserére, gyakran hibás emberek, hogy képes fogyni. De mi is ez valójában? Hogy jobban megértsük a szerepe az egészséges kávé a fogyás fontos, hogy tudjuk az alapokat, az anyagcsere. Érdekes, hogy a szó, hogy “anyagcsere” egyszerűen azt jelenti, hogy “változás” a görög.

De talán tényleg kávét, hogy elősegítik a fogyás?

Mindenki keres, egyszerű módja annak, hogy a fogyás lehet csábította, hogy próbálja meg sok-kiegészítők, amelyek azt állítják, hogy égjen a zsír az emésztő rendszert, valamint a liftek. Láttam, hogy sok egészségügyi szakemberek igényes ügyfelek egy adag espresso sötét több körülmények között, beleértve a nap. Rendszeres, nem színes mount bennük koffein.

A koffein egy szilárd népszerűsége, mint a támogatás a fogyás. Mindenesetre, ami a koffeint, hogy a keret is támogatja körül készült értékelés alapján mutatja a koffein, hogy bármilyen ezüst csiga kövér?

Mint a kávé segít a fogyásban

Annak ellenére, hogy a vizsgálatok a kapcsolat között, a koffein, a föld nem teljes, számos hipotézis arról, hogy a koffein hatással lehet a súlya, beleértve:

A koffein, mint egy diuretikum, ami azt jelenti, hogy az egyének figyelembe véve a nagy dózisban lehet dobni egy kis súlya miatt a szerencsétlenség, a víz, ami nagyon törékeny, határozottan nem az a fajta súlycsökkentés a legtöbb ügyfél keres.

Parázsló kalória. A koffein is, serkentsd a hőtermelés – az egyik irányba, a testet teremt, melegség, élet-energia a feldolgozó élelmiszer. Bármi is történik, valószínűleg nem elég, hogy hozzon létre egy hatalmas csökken a testsúly.

A vágy, hogy elrejtse. A koffein csökkenti a vágy, hogy enni, egy rövid ideig pedig igazán különlegessé teszi, az biztos lehet gyűjteni, majd hozzon létre egy vágy, a későbbi szakaszában egészségre. Fejlesztése nélkül a különböző fejlesztések a rutin étrend, életmód, koffein, valószínűleg nem lesz nagy hatással a tömegek. Természetesen nem lehet olyan erős, mint 30 perc alatt a szabadban dolgozni.

Az útmutató használata a műveletek koffein a pozíciók:

  1. Az útmutató használata a műveletek koffein a pozíciók:Egy Csésze kávé pillanatban: 100mg
  2. Egy Csésze espresso csatorna: 140 mg
  3. Egy Csésze tea: 75 mg
  4. Egy konténer cola: 40 mg
  5. Egy doboz ital, koffein: 80 mg
  6. Egy 50g bár sima (matt), Csokoládé: 50 mg
  7. Egy 50g csokoládé leeresztő nyílás: 25 mg

Koffeint tartalmaz sok italok, beleértve a kávét, teát, koffeintartalmú italok, valamint colas; termékeket tartalmazó kakaót vagy csokoládét; ó megoldások széles körét, táplálék kiegészítők, beleértve az utolsó kiegészítők a testsúly csökkentését.

Ezen kívül, a sok koffein vezethet bizonytalanság, feszültség, ugrik a törzs-vaszkuláris rendszer, gyors Dreamlife néhány embert. Szóval korlátozza magát, hogy nem több, mint néhány eszpresszó egy nap!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here